Palvelut yrityksille

Luomme kestäviä ja yksilöllisiä tilaratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin nyt myös etäsuunnitteluna. Haluamme palvella teitä haasteellisina aikoina vastuullisesti. Terveysviranomaisten suosituksesta teemme nykyiset suunnitteluprojektit etänä ja käymme kevät-syksy 2020 aikavälille sijoittuvat sisustus- ja tilasuunnitteluprojektien kartoituskeskustelut ensisijaisesti puhelimen, sähköpostin ja videopalaverin avulla.

Etäsuunnitteluprojektin aloitusta ja sujuvaa etenemistä varten olemme luoneet asiakkaillemme sähköisen ©Etäsuunnittelu-oppaan. Lisäksi haluamme helpottaa sisustuksen hahmotusta asiakkaalle luodulla ©Sisustuspaketilla, joka sisältää materiaalinäytteitä valituista tuotteista. Meille yhteydenpito asiakkaisiin on ensisijaisen tärkeää muuttuneen arjen keskellä. Olemme täällä teitä varten!

Suunnitteluprojekti

Toteutamme sisustusarkkitehtitiiminä asiakaslähtöistä sisustus- ja tilasuunnittelua. Asiakaslähtöisyys merkitsee meille asiakkaan tarpeita, brändiä ja arvoja tukevaa suunnittelua. Ratkaisemme tilahaasteet ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa käyttäjälähtöiset hyvinvointia lisäävät tilat. Suunnittelemamme toimiva ja viihtyisä ympäristö on osa hyvää asiakaskokemusta. Palvelu sisältää sähköisesti toimitetun suunnittelukansion, piirustukset, tuotevalinnat, tarjouspyynnöt ja remonttiohjeistukset sekä asiakaspalaverit suunnitelman läpikäymiseksi. Veloituksettoman kartoitus-/videopalaverin perusteella saat juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen suunnittelutyöstä. Ota yhteyttä!

Tilakonsepti

Suunnittelemme etäyhteyksin yhden tilan (10-25 m²) konseptisuunnitelman. Suunnittelun pääpainona on käyttäjälähtöisyys ja konseptin muuntojoustavuus. Kyseessä voi olla tilan kaluste-, valaistus-, väri- tai pintamateriaalien suunnittelu, akustiikan tai toiminnallisuuden parantaminen ja visuaalisen ilmeen kuten teippausten ja opasteiden suunnittelu. Palvelu sisältää sähköisesti toimitetun suunnittelukansion ja tuotesuositukset sekä maks. 1 tunnin mittaisen puhelin- tai videopalaverin suunnitelman läpikäymiseksi alk. 530€ + alv. 24%. Palvelussa keskitytään asiakkaan ennalta määrittämien epäkohtien ratkaisuun. Ota yhteyttä!

Konsultointi

Annamme puhelin- tai videopalaverina neuvoja täsmäkysymyksiin ja sisustuspulmiin. Kyseessä voi olla tilan kaluste-, valaistus-, väri- tai pintamateriaalien suunnittelu, kalustejärjestyksen muutos, akustiikan tai toiminnallisuuden parantaminen. Tapaaminen sisältää maks. 2h reaaliaikaista suunnittelua hintaan 320€ + alv. 24%. Aika käytetään asiakkaan ennalta määrittämien epäkohtien ratkaisuun. Ota yhteyttä!

Pikapalaveri

Annamme puhelin- tai videopalaverina neuvoja yhden aihepiirin täsmäkysymyksiin ja sisustuspulmiin. Kyseessä voi olla tilan kaluste-, valaistus-, väri- tai pintamateriaalien suunnittelu, kalustejärjestyksen muutos, apua taulujen valintaan ja sijoitteluun. Palaveri sisältää maks. 1h reaaliaikaista suunnittelua hintaan 165€ + alv. 24%. Aika käytetään asiakkaan ennalta määrittämien epäkohtien ratkaisuun. Ota yhteyttä!