Ida Pihlajaniemi

Toimitusjohtaja / Sisustusarkkitehti SIO / Sisustussuunnittelija SI
Toiminnanjohtaja  Sisustussuunnittelijat SI ry

Idan vahvuutena on organisointikyvyn ja vahvan näkemyksen lisäksi laaja yhteistyöverkosto. Positiivisella asenteella varustettu sisustusarkkitehti nauttii haastavista projekteista, joissa hän pääsee ylittämään esitetyt toiveet. Kokenut suunnittelija luo asiakkaan toiveiden pohjalta yksilöllisen tunnelman, joka viimeistellään monipuolisella valaistuksella. Monitoiminainen suuntaa vapaa-ajallaan inspiroitumaan sisustusalan messuille eri puolille maailmaa.

Email:  ida@idadesign.fi
Puhelin:  044 3342 032

Mirja Ogbeide

Osakas / Sisustusarkkitehti SIO / Sisustussuunnittelija SI

Suunnittelussa Mirjalle on tärkeää tilojen esteettinen vaikuttavuus ja toiminnallisuus. Itsensä alati haastava sisustusarkkitehti nauttii saadessaan toteuttaa luovuuttaan ja päästessään vaikuttamaan visuaaliseen maailmaan. Mirja ideoi mielellään uusia ratkaisuja ja suosii suunnittelussa kestäviä valintoja. Työn vastapainona Mirja rentoutuu luovan piirtämisen parissa.

Email:  mirja@idadesign.fi
Puhelin:  050 4093 133

Kalevi Murto

Osakas / Pääsuunnittelija / Arkkitehtisuunnittelu

Kalevi hoitaa tiimissämme suunnitelmien teknisten ratkaisujen hallinnan vankalla työkokemuksella. Rautainen ammattilainen laatii tarvittavat muutos- ja rakennuslupakuvat ja hakee luvat suunnitelmiin sähköisesti. Kalevi on toiminut pääsuunnittelijana ja arkkitehtisuunnittelijana lukuisissa kohteissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Hänen osaamiseensa kuuluu myös rakennustapaselostusten laadinta ja asiakirjojen koonti urakkasopimusta varten.

Email:  kalevi@idadesign.fi
Puhelin: 040 7726 337